Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Adipolight (+RF) is een low-level diodelaser met een lipolytisch effect, dat zeer effectief is voor plaatselijke vetophopingen. Dit apparaat word in de volksmond vaak lipo laser genoemd. Adipolight stimuleert het lipase enzym dat de triglyceriden in de adipocitaire cel kan afzonderen en omzetten in glycerol, vetzuren en water. Hierdoor wordt hun mobiliteit verbeterd en worden ze gebruikt als energiebron.
Bij de Adipolight (+RF) is het een unieke techniek die in dezelfde sessie de lipolytische laser, monopolaire radiofrequentie (radiolipolyse), virtuele mesotherapie en een specifieke cosmetica (Adipolight-emulsie) combineert, waardoor het figuur nog sterker wordt gehermodeleerd.

RF: In tegenstelling tot andere apparaten op de markt, werkt Adipolight + RF niet alleen door gebruik te maken van de fotobiomodulatie verkregen met de fotolipolyse van de lipolytische laser, maar het maakt ook gebruik van de capacitieve monopolaire radiofrequentie, met het doel warmte in de huid te produceren en de hitteschokproteïnen te activeren.

HPC virtuele mesotherapie maakt het mogelijk om specifieke actieve principes (ADIPOLIGHT EMULSION) door het celcytoplasma te dringen, om het metabolisme van vetten in elk deel van het lichaam te activeren waar zich een opeenhoping van vet bevindt en in alle soorten weefsels, inclusief die tekens vertonen van slapte.

BEHANDELINGEN

Adipolight (+RF) kan worden toegepast op alle delen van het lichaam waar vet bestaat, met of zonder slapheid: armen, dijen, buitenkant van de dijen, buik ... om het volume te verminderen en om het gelokaliseerde vet in moeilijk behandelbare gebieden te bestrijden. Het is zeer effectief bij de behandeling van lokale vetophoping, waardoor een verlies van 4 tot 10 cm per kuur kan worden behaald.

Pijnloze behandeling die het metabolisme van de vetten stimuleert, zonder incisies, naalden, wonden of littekens en met onmiddellijke, langdurige resultaten, zichtbaar vanaf de eerste sessie met langdurige resultaten. Deze resultaten zijn zichtbaar vanaf de allereerste sessie, en kunnen worden verhoogd door ze te combineren met andere behandelingen zoals RF of de shockwave.

Bio Modulatiekoppen

Multipads: 8 pads met 13 laagdiodes laserdiodes van 10 mW (klasse 2) met een golflengte van 650 nm (zichtbaar rood), die de fysiologische stofwisseling van vetten stimuleren.

Singlepads: 2 pads met 1 lage diode van 10 mW (klasse 1 M) met een golflengte van 650 nm die lymfatische stimulatie optimaliseren en de celinhoud uit de behandelingszone optimaliseren.

Monopolaire RF en HPC virtuele mesotherapie kop: Deze kop is ontworpen om warmte te produceren in de diepste laag van de dermis die op het vetweefsel werkt, en biedt ook virtuele mesotherapie met HPC-technologie, die de doorlaatbaarheid van het celmembraan tijdelijk verhoogt.

Technische gegevens:

 Voltage:  230V a.c. 50 / 60 Hz
 Maximaal vermogen:  100 VA
 Beeldscherm:  10,2" Touch Screen Backlight LED
 Programmes:  7 preset programmes + 1 free
 Applicators:
  • 8 multipads with lipolytic diode lasers
  • 2 singlepads with lymphatic diode lasers
  • 1 monopolar RF head (70 cm diam.)
 Cassification:  Electrical class 1 Applied Type B
 IP Code:  IPX0
 Protection fuses:  2 x T5 / 250 VAC
 Laser operating mode:  Continuous CW


MULTIPADS WITH LIPOLYTIC DIODE LASER

Laser classification: Class 2
Beam divergence:
  • Parallel ≤ 12 ºC
  • Perpendicular ≤ 35 ºC
Source: Diode laser AlGalnP
Wavelength: 650 nm ± 10nm
Maximum output energy: 13 uds. x 10 mW
Nº diode laser / multipad: 13
Functioning mode: continuous CW
Classification: Applied Part type B


SINGLEPADS LYMPHATIC DIODE LASER

Laser classification: Class I M
Source: Diode laser AlGalnP
Wavelength: 650nm ± 10nm
Maximum output energy: 10 mW
Nº diode laser / singlepad: 1
Functioning mode: Continuo CW
Classification: Applied Part type B


MONOPOLAR RF HANDPIECE

Frequency: 1 MHz
Maximum tension:  840 Vpp
Maximum power: 150 W


HPC VIRTUAL MESOTHERAPY

Frequency: 1 MHz
Maximum tension: 840 Vpp
Modulation frequency: 25 Hz
Dimensions: 124 cm (h) x 68 cm (I) x 59 cm (w)
Weight: 23 kg

 

 

Klik hier voor de Adipolight Brochure

 

Neem gerust contact op voor een demo!

06 12 16 31 12

 Vijf redenen waarom salons onze apparatuur aanschaffen:

1. Betrouwbare innovatieve hoogstaande apparatuur met optimaal resultaat geproduceerd in de EU

2. CE of CE-medische klasse II markering, dus voldoet aan de strengste Europese eisen

3. U krijgt een uitgebreide training bij aankoop

4. Eigen technische dienst en service

5. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

 

Contact gegevens WellTech Benelux VOF