Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

HARDNEKKIG VET DUURZAAM VERWIJDEREN

CRIOCUUM is het nieuwste toestel van Termosalud dat de niet-invasieve procedure CRYOLIPOREDUCTION gebruikt om veilig onderhuids vetweefsel te elimineren door middel van bevriezing, ook wel cryolipolyse genoemd.

CRIOCUUM werkt alleen op de vetcellen onder een constante controle van temperatuur en behandeltijd.

CRIOCUUM bevat verschillende handstukken die u in staat stellen om op verschillende gebieden van het lichaam te werken. Via een vacuümeffect wordt de huidplooi in het handstuk gezogen en gedurende ongeveer één uur afgekoeld.

CRIOCUUM vermindert vetophopingen permanent en dit zonder ingrijpende behandeling.

WERKING

Cryolipolyse is het afkoelen van vetweefsel, op een gecontroleerde manier en voor een beperkte tijd. Verschillende klinische studies hebben aangetoond dat het onderwerpen van een specifiek deel van het lichaam met geaccumuleerd vet tot intense koude, de ontsteking van het subcutane vetweefsel veroorzaakt en het basale metabolisme verhoogt, waardoor de adipocyten of vetcellen worden vernietigd.

De cel apoptose komt voor als gevolg van de CRYSTALLISATIE van de lipiden van de vetcellen. Binnen een specifiek temperatuurbereik (tussen 0 ° C en 10 ° C) stolt het vet en kristalliseert het, terwijl de andere weefsels die water bevatten niet kristalliseren en daarom niet beschadigd worden.

De cel apoptose verwijdert functionele abnormale cellen en overschot aan normale cellen, die essentieel zijn voor het goede functioneren van het lichaam. In dit geval vindt de eliminatie van nature plaats.

Deze techniek is de enige die de vetcellen vernietigt zonder chirurgie, waarbij apoptose wordt gebruikt. Daarom komt het volume dat uit het behandelde gebied is verwijderd, niet terug.

BEHANDELFASEN

Het geavanceerde onderzoek dat wordt uitgevoerd om de CRIOCUUM behandelfasen te ontwerpen, garandeert een zeer hoge effectiviteit bij het verminderen van vetophopingen.

 

TECHNOLOGIE

CRIOCUUM is een medisch esthetisch apparaat dat veilig en makkelijk te gebruiken is. De technologie en het ontwerp van deze apparatuur optimaliseert het werk in uw salon. De behandeling kan met twee handstukken tegelijkertijd uitgevoerd worden wat zowel het resultaat voor de klant alsook uw opbrengst ten goede komt.

CRIOCUUM past de zuigkracht automatisch aan op basis van de afmetingen van de huidplooi en deze zuigkracht kan onafhankelijk worden ingesteld met maximaal 10 verschillende niveaus.

Het toestel werkt binnen een instelbaar temperatuurbereik van 5 tot -10ºC, afhankelijk van de te behandelen zone en de dikte van de huidplooi.

Software Criocuum
Met de vooruitstrevende intuïtieve software is het mogelijk om behandelingen op maat aan te bieden met optimaal resultaat en veiligheid.

Het CRIOCUUM-aanraakscherm laat de gebruiker toe de tijd, temperatuur en zuigniveau aan te passen, waarbij de geselecteerde instellingen door de gehele behandeling worden weergegeven.

Naast het aanbieden van vooraf ingestelde behandelingsprogramma's biedt CRIOCUUM de mogelijkheid om uw eigen programma-instellingen op te stellen.

HANDSTUKKEN

VEELZIJDIGHEID VOOR ELKE BEHANDELINGSZONE

De verschillende maten en kenmerken van de handstukken zorgen voor een effectieve, veilige en pijnloze behandeling dankzij de verschillende sensoren  die het zuigniveau en de temperatuur constant op de huid bewaken. Het functionele en innovatieve ontwerp betekent dat de handstukken meer gebieden van het lichaam beter kunnen bereiken.

CRIOCUUM GROOT HANDSTUK
Geschikt voor huidplooien dikker dan 35 mm.

CRIOCUUM KLEIN HANDSTUK
Geschikt voor huidplooien dunner dan 35 mm.

CRIOCUUM GEBOGEN HANDSTUK
Geschikt voor gebieden met gebogen contouren zoals love handles.

Technische gegevens:

Stroomvoorziening  230 V a.c 50/60 Hz
 110 V a.c 50/60 Hz (optional)
Maximaal vermogen:  740 VA

CRYOLIPOREDUCTION OUTPUT KARAKTERISTIEK

 
Temperatuur afstelling:  - 10º C to 5º C
Vacuüm afstelling:  100 to 250 mbar

OMGEVINGSCONDITEIS VAN HET APPARAAT

 
Omgeving temperatuur:  20-30ºC
Opslag / transport temperatuur:  0-40ºC
Luchtdruk:  700-1060hPa
Relatieve vochtigheid:  < 80ºC (without condensation)
Afmetingen:  60 cm (h) x 50 cm (l) x 66 cm (b)
Gewicht:  27 kg

 

 

Klik hier voor de brochure van de Criocuum 

 

Neem gerust contact op voor een demo!

06 12 16 31 12

 Vijf redenen waarom salons onze apparatuur aanschaffen:

1. Betrouwbare innovatieve hoogstaande apparatuur met optimaal resultaat geproduceerd in de EU

2. CE of CE-medische klasse II markering, dus voldoet aan de strengste Europese eisen

3. U krijgt een uitgebreide training bij aankoop

4. Eigen technische dienst en service

5. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

 

Contact gegevens WellTech Benelux VOF