Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

De EmShapeWell is de allernieuwste technologie op het gebied van bodyshaping.
Het maakt gebruik van doelgerichte elektromagnetische golven met hoge intensiteit om spieren op te bouwen en vet te verminderen.

Ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren en daarom is deze technologie een ware innovatie. In vergelijking met een hoop andere technologieën (cryolipolyse, lipolaser, etc.), waarbij alleen op vet gewerkt wordt, werkt de EmShapeWell op vet én spieren, waardoor wij betere en snellere resultaten behalen. Recentelijke studies hebben aangetoond dat tijdens een kuur een opbouw van 16% van de spieren en een reductie van de onderhuidse vetlaag van 19% reëel is.

Stevige, ronde billen of een strakke, platte buik zijn mogelijk in slechts 4-10 behandelingen met de EmShapeWell! Het is geschikt voor verschillende delen van het lichaam, zoals buik, billen, armen, benen, rug, etc. om te shapen en spieren te versterken.

Tijdens een training van een spiergroep gebruik je ongeveer 30% van die spieren. In een sessie met de EmShapeWell is dit 100%. De doelgerichte energie zorgt voor intense spiercontracties zonder inspanning of pijn. Een behandeling van 30 minuten staat gelijk aan bijvoorbeeld 36.000 sit-ups of squats.

De EmShapeWell is ook ideaal voor mensen die vanwege lichamelijke klachten niet in staat zijn om te sporten. Op deze manier kunnen zij hun lichaam toch sterker maken. Na de behandelingen zal de verbetering nog verder doorzetten. In de sportschool of bij yoga zal de cliënt merken dat het lichaam sterker is geworden en dat de oefeningen beter en makkelijker vol te houden zijn. 

 

    

Resultaat van 4 behandelingen met de EmShapeWell

 

Resultaat na 8 behandelingen -5 cm omvang buik

 

De EmShapeWell is meer dan alleen bodyshaping.

Eén op de vier vrouwen heeft last van incontinentie. Bij sommigen is dat bij inspanning, zoals lachen, niezen, hoesten, rennen of springen. Anderen voelen ineens een sterke aandrang die moeilijk op te houden is. Daarnaast is het voor velen herkenbaar dat lustgevoelens verminderen, net als het verkrijgen van een orgasme en dat de vaginale vochtproductie afneemt.

Dit komt vaak doordat de bekkenbodemspieren verzwakt zijn, bijvoorbeeld door zwangerschappen en bevallingen of op latere leeftijd.

Door het trainen met de EmShapeWell worden de bekkenbodemspieren weer krachtig en goed doorbloed. Dit zorgt ervoor dat je in staat bent de blaas krachtig af te sluiten en dat de intieme gevoelservaring verbetert. Ook voorkomt een sterke bekkenbodem een verzakking van de baarmoeder op latere leeftijd.

De EmShapeWell heeft een unieke handle in de vorm van een zitkussen. Je neemt hierop plaats in je eigen kleding en leest ontspannen een boekje terwijl de EmShapeWell zelfstandig de bekkenbodemspieren traint. De behandeling is pijnloos en zeer effectief. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat 90% van de vrouwen al na zes sessies een duidelijke verbetering ervaart.

 

Voordelen EmShapeWell

 • Non-invasief
 • Pijnvrij
 • Snel zichtbaar en voelbaar resultaat
 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Handsfree gebruik
 • Duo-behandelingen mogelijk
 • Bevordert spieropbouw
 • Plaatselijk vetverlies
 • Geen gebruik van contactgel (geen verbruikskosten)
 • Kleding hoeft niet uit
 • Versterkt de bekkenbodemspieren bij vrouwen, vermindert urineverlies
 • 2 tot 3 keer per week mogelijk (altijd een rustdag ertussen)
 • Nederlandstalig display
 • Levering inclusief training
 • Nederlands aanspreekpunt

Specificaties

Outputintensiteit 10 Tesla
Vermogen 3000 W
Frequentie 150 HZ
Koelsysteem Luchtgekoeld
Modus Automatisch en handmatig in te stellen
Afmetingen 53 x 58 x 138 cm
Gewicht 88 kg

 

 

Er is de keuze uit een 2- en 4-handle model en een portable 2-handle model.

Bij de modellen met 2 handles zijn de handles afzonderlijk in te stellen en is het ook mogelijk om maar 1 handle te gebruiken.

Bij het 4-handle model kunnen er 2 of 4 handles gebruikt worden.

Wij adviseren een kuurduur van 6-10 behandelingen voor een optimaal resultaat.

 Vijf redenen waarom salons onze apparatuur aanschaffen:

1. Betrouwbare innovatieve hoogstaande apparatuur met optimaal resultaat geproduceerd in de EU

2. CE of CE-medische klasse II markering, dus voldoet aan de strengste Europese eisen

3. U krijgt een uitgebreide training bij aankoop

4. Eigen technische dienst en service

5. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

 

Contact gegevens WellTech Benelux VOF