Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

 

 

 

QUANTIKA HIPL - DE INTENSE PULSED LICHTE APPARATEN

Het IPL Quantika apparaat is de innovatieve technologie die is gebaseerd op de eigenschappen van een divergerende polychromatische lichtbron die na omzetting intense lichtpulsen afgeeft die bekend staan ​​als intens gepulseerd licht.

 

 

SNEL EN VEILIG

DUIDELIJKE EN EENVOUDIGE CONTROLES

SNEL TE GEBRUIKEN DANKZIJ DE VERLAAGDE LADINGSTIJD

LAMP MET LANGE LEVENSDUUR

VLOEIBARE KOELING

ONDER 2,5 SECONDEN LADINGSTIJD

LEVENSDUUR LAMP GEGARANDEERD TOT 100.000 PULSEN *

 

 

DRIE OPEENVOLGENDE PULSEN, DIE TUSSEN 2 EN 30 MS DUREN.

■ Quantika is een geavanceerd en modern technologisch platform voor de progressieve permanente verwijdering van haar dankzij de lineaire xenonlamp van absolute kwaliteit, vloeistofgekoeld en met afgedicht circuit, het slanke en veelzijdige handstuk voor alle lichaamsgebieden en het software management die in staat is om de distributie van J / cm² te moduleren.

■ De uitvoermodus is uiterst veilig en aanpasbaar aan elk type toepassing, van de enkele puls tot 3 opeenvolgende pulsen, die tussen 2 en 30 ms duren en met de mogelijkheid om in enkele seconden het golflengtebereik * te kiezen dat meer geschikt is volgens de type toepassing en het huidtype van de klant. Het handstuk, dat compact en gemakkelijk draagbaar is, met een werkgebied van ongeveer 8 cm², maakt het mogelijk om alle lichaamsdelen op een veelzijdige manier te behandelen, dankzij de flitsbediening die direct op het handstuk van de behandelaar is geplaatst, naast de bediening via de bedieningspedalen.

De IPL Quantika-actie, in een variabele kuur van sessies, maakt het mogelijk om zichtbare en esthetisch significante resultaten te verkrijgen in de behandelingen van progressieve permanente verwijdering d.m.v. foto eliminatie.

 

ONTDEK DE DOELTREFFENDHEID VAN DE INTENSE PULSED LIGHT-METHODE VAN QUANTIKA

Ontdek de doeltreffendheid van de Intense Pulsed Light-methode van Quantika en de speciale emissietechnologie met lineaire Xenon Lamp, een oplossing die het vandaag mogelijk maakt om op ​​tedere manier het haar te verwijderen, op een eenvoudige, veilige en snelle manier.

 

HUMAN MACHINE INTERFACE OF HMI

De Human Machine Interface of HMI is de interactiegraad tussen de mens (operator) die de machine en de machine zelf gebruikt. Het is om deze reden dat onze ingenieurs zo zorgvuldig zijn met het plannen van eenvoudige, effectieve en efficiënte oplossingen en in staat zijn om bruikbaar te zijn. In de praktijk besteden we aandacht aan de mate van gemak en tevredenheid van de interactie tussen professional, machine en klant.

* Voor de esthetische versie zijn filters ingesteld op 600 nm en 650 nm extra.

 

Neem gerust contact op voor een demo!

06 12 16 31 12

 Vijf redenen waarom salons onze apparatuur aanschaffen:

1. Betrouwbare innovatieve hoogstaande apparatuur met optimaal resultaat geproduceerd in de EU

2. CE of CE-medische klasse II markering, dus voldoet aan de strengste Europese eisen

3. U krijgt een uitgebreide training bij aankoop

4. Eigen technische dienst en service

5. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

 

Contact gegevens WellTech Benelux VOF