Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

VMAT Derma-correctie

VMAT-therapie: akoestische schokgolven, trilling golven, virtuele mesotherapie en meso-akoestiek

De VMAT Derma-Correctie Therapie combineert akoestische schokgolven, een zeer effectieve techniek die de fibrotische wanden van cellulite breekt, de neovascularisatie van de arterioveneuze capillaire stimuleert én de regeneratie van collageen met de trilling golven en virtuele mesotherapie. Het bevat ook een cosmetisch mesoakoestisch product dat helpt bij het stoppen en repareren van de door cellulite veroorzaakte symptomen, ongeacht de kwaliteit ervan (I, II en III).

De akoestische schokgolven die worden gebruikt in medische behandelingen worden buiten het lichaam gegenereerd en worden in het lichaam geïntroduceerd zonder enige schade aan de huid te veroorzaken. Akoestische schokgolftherapie maakt gebruik van de werkelijke reparatiemechanismen van het lichaam om weefsels te herstellen: wanneer cellulite in een vergevorderde toestand (type I, II, III) is, kan het lymfatische vasculair systeem niet voldoende eiwitten en katabolische producten terugsturen naar het veneuze systeem; daarom leidt dit tot een hoge concentratie van eiwitten, die fibrose veroorzaken en de eigenschappen van het weefsel veranderen.

Het toepassen van de akoestische golftherapie verhoogt tijdelijk de doordringbaarheid van het celmembraan, waardoor de uitwisseling van deze stoffen tussen de cellen wordt verbeterd en de fibrotische wanden van de cellulite worden verbroken. Op deze manier kunnen we de zichtbare tekenen van cellulite van type I, II en III verkleinen.

Het doel van de trilling golven is het metabolisme te stimuleren, de eliminatie van afvalstoffen te versnellen en de bloedstroom naar de spieren te verhogen, om nieuwe weefsels te helpen vormen en de spieren te versterken. Tijdens de behandeling veroorzaken de pneumatisch gegenereerde oscillerende pulsen een vibratie in de spieren en hebben ze zo een zeer gunstige invloed op de lymfestroom, waardoor het hele weefsel steviger wordt. De trilling massage voltooit de akoestische schokgolfbehandeling en verhoogt de effectiviteit terwijl het een aangenaam gevoel van welzijn produceert.

De virtuele mesotherapie veroorzaakt moleculaire veranderingen die poriën kunnen vormen in het celmembraan, waardoor de hoeveelheid en diepte van de penetratie van actieve stoffen in de huid toenemen. Het is een wetenschappelijk bewezen systeem dat de doorlaatbaarheid van de huid aanzienlijk verhoogt, waardoor de actieve stoffen het binnenste deel van cellen bereiken waar ze maximaal effect hebben.

Het meso-akoestisch product is ontworpen om de verschillende problemen van de hypodermische laag (cellulite graad I, II en III) effectief te behandelen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de verhoogde cel doorlatendheid die door de mesotherapie wordt veroorzaakt.

EFFECTEN VAN DE VMATTHERAPIE op de epidermis en het subcutane weefsel

Vóór VMAT

De huid ziet er oneffen uit, bekend als "sinaasappelhuid". De bloedstroom naar het gebied is aanzienlijk verminderd en de gevreesde kuiltjes kunnen gezien worden.

Tijdens VMAT

De bloedstroom naar het gebied wordt significant verhoogd en de vorming van collageen wordt gestimuleerd. De celmembraampermeabiliteit wordt verhoogd en de fibrotische wanden van de cellulite beginnen te breken en de neovascularisatie van de arterioveneuze capillair vindt plaats.

Na VMAT

De huid wordt steviger en herstelt de natuurlijke elasticiteit. De textuur verbetert merkbaar.

BEHANDELING

VMAT is een pijnloze en niet invasieve behandeling die cellulite (type I, II en III) op de BUIK, ARMEN, DIJEN en BILLEN vermindert. Het heeft voorgeprogrammeerde programma's om de verschillende typen cellulite (I, II en III) te behandelen en een programma dat de behandelingen kan personaliseren.

VMAT helpt de sinaasappelhuid te verminderen en de huidelasticiteit te verbeteren. Het is de ideale behandeling voor dermacorrectie!

Technische gegevens:

Voltage:  230 V a.c 50/60 Hz
Vermogen:  800 VA
Beeldscherm:  10,2" Kleuren Touchscreen LED backlight
Programma’s:  12 voor geprogrammeerd + 1 vrij
Applicators:
  • 1 HP-AT kop (acoustic shock wave)
  • 1 HP-V kop (vibrational wave + virtual mesotherapy)
HP-AT ACOUSTIC SHOCK WAVE:  
Continu modus functie:  1- 21 Hz
Druk:  0,5 - 5.0 Bar
HP-T VIBRATIONAL WAVE+VIRTUAL MESOTHERAPY:  
Continu modus functie:  1- 21 Hz
Druk:  0,5 - 5.0 Bar
Mate van instelbare mesotherapie:  0 -100 %
Virtueel M. Output karakteristieken:  
Maximale spanning:  Vpp: 120 v
Puls duur:  160 - 230 ms
Effectieve frequentie:  900 - 1350 Hz
Werk cyclus:  2,9 sec
Rust:  0,4 sec
Afmetingen:  124 cm (h) x 68 cm (l) x 59 cm (w)
Gewicht:  37 kg

 

Klik hier voor de VMAT brochure

 

 

Neem gerust contact op voor een demo!

06 12 16 31 12

 Vijf redenen waarom salons onze apparatuur aanschaffen:

1. Betrouwbare innovatieve hoogstaande apparatuur met optimaal resultaat geproduceerd in de EU

2. CE of CE-medische klasse II markering, dus voldoet aan de strengste Europese eisen

3. U krijgt een uitgebreide training bij aankoop

4. Eigen technische dienst en service

5. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

 

Contact gegevens WellTech Benelux VOF