Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Ondanks de bijzondere coronatijd zitten we niet stil bij Welltech Benelux. We kunnen u met trots mededelen dat het team van Welltech Benelux is uitgebreid. We heten Lotte Isendoorn van harte welkom en wensen haar veel succes en plezier. Lotte zal naast Tamara de sales en trainingen verzorgen en dan vooral voor het zuiden van het land en België. U kunt dus nu naast Gouda ook in Son en Breugel terecht voor demo’s en advies. Lotte haar specialisme ligt nu vooral bij de Ballancer, maar dat zal de komende maanden uitgebreid worden naar alle apparatuur van Welltech Benelux.


Lotte stelt zich voor:

Als accountmanager in de voedingsbranche heb ik ondernemers ondersteund die in de beauty-, afslank- en sportbranche actief zijn.

Zo ben ik met Tamara in contact gekomen. De apparatuur van Welltech Benelux heb ik op beurzen en bij diverse ondernemers zien staan en door hun positieve ervaringen ben ik er zelf ook enthousiast over geworden.

Tamara benaderde me met de vraag of ik met haar wilde samenwerken om demo’s en trainingen te geven en uiteraard was ik meteen enthousiast.

Sinds kort heb ik mijn eigen afslankstudio geopend in de omgeving van Eindhoven en daar heb ik een aparte ruimte voor de Ballancer 606, waar ik ook demo’s geef voor ondernemers die geïnteresseerd zijn.

Mocht u een keer willen langskomen om te kijken hoe de Ballancer werkt en of het iets is voor uw onderneming, dan bent u van harte welkom!

 Vijf redenen waarom salons onze apparatuur aanschaffen:

1. Betrouwbare innovatieve hoogstaande apparatuur met optimaal resultaat geproduceerd in de EU

2. CE of CE-medische klasse II markering, dus voldoet aan de strengste Europese eisen

3. U krijgt een uitgebreide training bij aankoop

4. Eigen technische dienst en service

5. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

 

Contact gegevens WellTech Benelux