Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Trots om Elize Bos in ons team te mogen verwelkomen!
Elize is een echte vak dame die haar kennis graag deelt en ook als coach het beste uit jezelf weet te halen.
Elize zal naast Tamara de demonstraties en trainingen verzorgen, vooral voor de apparatuur van Dermosistemi.
Wij wensen Elize heel veel succes en plezier.

Elize stelt zich voor:

Mijn naam is Elize Bos, trainster en coach voor ondernemers in de beautybranche. Met heel veel plezier geef ik sinds kort de trainingen van Dermosistemi bij Welltech Benelux.

Al 16 jaar ben ik actief in de branche, waarvan de eerste 13 jaar als eigenaresse van een schoonheidssalon. Het doorgeven van mijn vakkennis vind ik het allerleukste dat er is. Daarom ben ik 3 jaar geleden gestart met mijn bedrijf Friske, voor het geven van trainingen op vakgebied en coaching op ondernemersgebied.

Nu dus ook voor de apparatuur van Dermosistemi. Betrouwbare, hoogstaande apparatuur voor huidverbetering. Wil je dus écht voor huidverbetering gaan en ben je toe aan uitbreiding van je behandelpakket, maak dan eens een afspraak bij Welltech Benelux en ervaar zelf hoe de apparatuur voelt en werkt! Besluit je om een aankoop te doen dan krijg je er een uitgebreide training bij. Ook na de training ben ik beschikbaar voor je vragen of terugkoppelingen.

In de jaren dat ik mijn eigen schoonheidssalon runde heb ik me vaak gestoord aan de woekerprijzen en slechte kwaliteit van apparatuur in de branche. Laat dit nu precies de reden zijn dat ik een samenwerking startte met Welltech Benelux ūüėÄ. Hier krijg je namelijk w√©l waar voor je geld. De apparatuur die Tamara aanbiedt is van topkwaliteit, de prijzen zijn eerlijk, er is leuk persoonlijk contact en ze levert topservice.

Zie ik je snel bij WTB?

Liefs, Elize

Eindelijk kunnen we ons enthousiasme met jullie delen! Onze nieuwste aanwinst : De EmShapeWell is uitgebreid getest en heeft zelfs onze verwachtingen overtroffen ūü§©
Op de foto’s ziet u het resultaat van slechts 4 behandelingen van 30 minuten op ons eigen model. Zonder lijnen of zweten en volledig pijnloos! Voor de behandelaar hands free in gebruik!
 
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
 
 
     
 
 

Ondanks de bijzondere coronatijd zitten we niet stil bij Welltech Benelux. We kunnen u met trots mededelen dat het team van Welltech Benelux is uitgebreid. We heten Lotte Isendoorn van harte welkom en wensen haar veel succes en plezier. Lotte zal naast Tamara de sales en trainingen verzorgen en dan vooral voor het zuiden van het land en Belgi√ę. U kunt dus nu naast Gouda ook in Son en Breugel terecht voor demo‚Äôs en advies. Lotte haar specialisme ligt nu vooral bij de Ballancer, maar dat zal de komende maanden uitgebreid worden naar alle apparatuur van Welltech Benelux.


Lotte stelt zich voor:

Als accountmanager in de voedingsbranche heb ik ondernemers ondersteund die in de beauty-, afslank- en sportbranche actief zijn.

Zo ben ik met Tamara in contact gekomen. De apparatuur van Welltech Benelux heb ik op beurzen en bij diverse ondernemers zien staan en door hun positieve ervaringen ben ik er zelf ook enthousiast over geworden.

Tamara benaderde me met de vraag of ik met haar wilde samenwerken om demo’s en trainingen te geven en uiteraard was ik meteen enthousiast.

Sinds kort heb ik mijn eigen afslankstudio geopend in de omgeving van Eindhoven en daar heb ik een aparte ruimte voor de Ballancer 606, waar ik ook demo‚Äôs geef voor ondernemers die ge√Įnteresseerd zijn.

Mocht u een keer willen langskomen om te kijken hoe de Ballancer werkt en of het iets is voor uw onderneming, dan bent u van harte welkom!

Door deze aanpassingen ervaart uw cli√ęnt nog meer comfort tijdens de behandelingūüėÄ

Ballancer 606 is een aanvullende esthetische behandeltechniek voor diverse doeleinden bij beauty, welzijn, sport, gewichtsvermindering en regeneratie.
https://welltechbenelux.com/apparaten/ballancer
Of bel 0031-612163112

‚úÖAfvoer van overtollig vocht/oedeem

‚úÖVermindering van cellulite en lokale vetophopingen

‚úÖStimulatie van de bloed- en lymfecirculatie

‚úÖVerwijdering van afvalstoffen/reiniging van het lichaam

‚úÖVerjonging, versteviging, verstrakking van de huid

‚úÖActivering van de stofwisseling

‚úÖVerbetering van de stoelgang

‚úÖGewichtsvermindering

‚úÖSnellere afvoer van lichaamsvet in combinatie met andere estetische behandelingen

‚úÖVermindering van stress, vermoeidheid, lusteloosheid

‚úÖVermindering van zware, rusteloze, gezwollen en/of pijnlijke benen

‚úÖVerlichting van (spier)pijnen

‚úÖRegeneratie/ontspanning na sport

‚úÖVoor- en nabehandeling/vermindering zwelling bij liposuctie

‚úÖPreventieve werking op cellulite, spataderen en oedeem

‚úÖEen zeer ontspannen verwenmoment

 

We zijn het distributeurschap aangegaan met Dermosistemi, een Italiaanse leverancier van Esthetische apparatuur en ondersteunende cosmetica.

Onder de bezielende leiding van Dr. Roberto Marti word bij Dermosistemi gewerkt aan de nieuwste innovaties op gebied van esthetische apparatuur en cosmetica. In samenwerking met vooraanstaande laboratoria en universiteiten is er parafine, mineraal vrij en parabenen vrije cosmetica ontwikkeld die de huid van binnenuit verjongd, hersteld en beschermd met behulp van de Skin Infusion. Er worden verbluffende resultaten geboektd met de Skin Infusion i.c.m. de Dermocosmetics, eventueel ondersteund met de H6RF radiofrequentie. Het mooiste van dit alles; Zowel de apparatuur als de cosmetica zijn zeer betaalbaar.

 

Onlangs waren wij bij Dermosistemi in Itali√ę waar wij een uitgebreide training met goed gevolg hebben afgerond.¬†

 


Binnenkort breiden wij ons assortiment uit met innovatieve technologie√ęn op het gebied van huidverbetering, cellulite vermindering, haarverwijdering en een bijpassende cosmeticalijn voor huid en lichaamsverzorging. Uiteraard van Europese betrouwbare kwaliteit.
Houd onze nieuws pagina op onze site in de gaten om meer te weten te komen.

Heeft u met uw salon een goed boekjaar en overweegt u te investeren, dan is dit het juiste moment!

Wanneer u in dit boekjaar investeert in bedrijfsmiddelen zoals onze professionele apparatuur, kunt u in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek, ook wel afgekort tot KIA.

De hoogte van de aftrek hangt mede af van het ge√Įnvesteerde bedrag in het boekjaar.

Tabel kleinschaligheidsinvesteringsaftrek 2018

Investering

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek

niet meer dan ‚ā¨¬†2.300

‚ā¨ 0

‚ā¨¬†2.301 t/m ‚ā¨¬†56.642

28% van het investeringsbedrag

‚ā¨¬†56.643 t/m ‚ā¨¬†104.891

‚ā¨¬†15.863

‚ā¨¬†104.892 t/m ‚ā¨¬†314.673

‚ā¨¬†15.863 verminderd met 7,56% van het deel van het investeringsbedrag boven de ‚ā¨¬†104.891

meer dan ‚ā¨¬†314.673

‚ā¨ 0

Meer informatie vind u op de volgende link:

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/winst/vennootschapsbelasting/veranderingen-vennootschapsbelasting-2018/kleinschaligheidsinvesteringsaftrek-2018

Neem contact op voor een demo van onze apparaten of voor vrijblijvende informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kent U de Termosalud Adipolight al?

 

De Adipolight is een apparaat dat werkt met lasertherapie en wordt ook wel lipolitic- of lipolaser genoemd. De low level diode laser stimuleert een receptor in de vetcel waardoor de vetcel leeg loopt in door het lichaam drie afbreekbare stoffen; water, glycerine en vetzuren. Doordat er ook twee enkele laser diodes bij de dichtstbijzijnde lymfeknopen worden geplaatst kan het lymfesysteem meteen aan het werk om de vrijgekomen stoffen af te voeren. De behandeling met de Adipolight is geschikt voor alle delen van het lichaam waar vet zich ongewenst kan ophopen: armen, binnen- en buitenkant van de dijen, buik en billen. Dit apparaat vermindert de omvang overal waar dat nodig is. Per kuur kan je 3 tot 5 centimeter verliezen. De Adipolight + RF heeft tevens een unieke Radio Frequentiekop waarmee je na de behandeling de huid kan verstrakken, tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine bevordert.

Nieuwsgierig? Vraag dan nu een demo aan!

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HET HIPSTE BEAUTY EVENT VAN HET NAJAAR 

Van 15 t/m 17 september 2018 staat WellTech Benelux samen met Miracle House op het Beauty Trade Festival.

Beauty Trade Festival is de nieuwe naam voor de najaarsbeurs in Utrecht. Maar de naam is niet het enige dat verandert! Want van 15 t/m 17 september 2018 wordt de Jaarbeurs omgetoverd tot een spectaculair beauty festival terrein. Beauty Trade Festival wordt een event 3.0 waar je in een nazomersfeer inspiratie en kennis kunt opdoen, waar je je kunt ori√ęnteren op de nieuwste ontwikkelingen in de beautybranche en waar je uiteraard je inkopen kunt doen voor de herfst- en winterperiode. Daarmee belooft het de perfecte kick off van je nieuwe beauty seizoen te worden!

Je kan ons vinden op de stand 1.D.035

 


 

 

 

 

    

 WELLTECH BENELUX LEASE

 Omdat elk project maatwerk is!

 

Met behulp van Welltech Benelux Lease kunt u als ondernemer beschikken over cosmetische apparatuur welke nodig zijn voor een effici√ęnte en flexibele bedrijfsvoering.

√Č√©n van de belangrijkste uitgangspunten van Welltech Benelux Lease is de afstemming op de specifieke situatie van uw organisatie. Wij denken met u mee en geven u deskundig advies, zodat u uiteindelijk verzekerd bent van de beste en voordeligste Financial Lease overeenkomst.

 

De voordelen van een (financial) lease op rij:

o   Het vasthouden van het geld op de bank. Handig om altijd wat geld achter de hand te houden, om te kunnen uitbreiden waardoor de kosten omhoog gaan  of als een reserve voor onvoorziene omstandigheden

o   In de prijs die u voor de behandeling vraagt zit een vergoeding voor de apparatuur die u gebruikt. Dus het geld dat u stopt in het apparaat krijgt u in stukjes terug. Met leasing betaalt u het apparaat ook in stukjes. Dus dat sluit goed op elkaar aan.

o   Na afloop van de lease bent automatisch eigenaar van het apparaat.

o   Fiscale voordelen zoals de investeringsaftrek blijven gewoon bestaan.

o   In tegenstelling tot bankleningen wordt 100% van de aanschafprijs gefinancierd.

o   Als u de btw niet terugkrijgt van de belastingdienst kan deze in de lease worden opgenomen.

o   De maandelijkse bedragen zijn vast gedurende de looptijd 

o¬†Kortom als u nu nog niet voldoende geld heeft om het apparaat aan te schaffen of u wilt uw geld vasthouden kunt u de apparatuur toch ‚Äúmorgen‚ÄĚ in huis hebben.¬†

 

U heeft interesse in Welltech Benelux Lease?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij leggen u graag alles uit.

 

Welltech Benelux Lease is een handelsnaam van Welltech Benelux
 

 

 Vijf redenen waarom salons onze apparatuur aanschaffen:

1. Betrouwbare innovatieve hoogstaande apparatuur met optimaal resultaat geproduceerd in de EU

2. CE of CE-medische klasse II markering, dus voldoet aan de strengste Europese eisen

3. U krijgt een uitgebreide training bij aankoop

4. Eigen technische dienst en service

5. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

 

Contact gegevens WellTech Benelux VOF