Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Trots om Elize Bos in ons team te mogen verwelkomen!
Elize is een echte vak dame die haar kennis graag deelt en ook als coach het beste uit jezelf weet te halen.
Elize zal naast Tamara de demonstraties en trainingen verzorgen, vooral voor de apparatuur van Dermosistemi.
Wij wensen Elize heel veel succes en plezier.

Elize stelt zich voor:

Mijn naam is Elize Bos, trainster en coach voor ondernemers in de beautybranche. Met heel veel plezier geef ik sinds kort de trainingen van Dermosistemi bij Welltech Benelux.

Al 16 jaar ben ik actief in de branche, waarvan de eerste 13 jaar als eigenaresse van een schoonheidssalon. Het doorgeven van mijn vakkennis vind ik het allerleukste dat er is. Daarom ben ik 3 jaar geleden gestart met mijn bedrijf Friske, voor het geven van trainingen op vakgebied en coaching op ondernemersgebied.

Nu dus ook voor de apparatuur van Dermosistemi. Betrouwbare, hoogstaande apparatuur voor huidverbetering. Wil je dus écht voor huidverbetering gaan en ben je toe aan uitbreiding van je behandelpakket, maak dan eens een afspraak bij Welltech Benelux en ervaar zelf hoe de apparatuur voelt en werkt! Besluit je om een aankoop te doen dan krijg je er een uitgebreide training bij. Ook na de training ben ik beschikbaar voor je vragen of terugkoppelingen.

In de jaren dat ik mijn eigen schoonheidssalon runde heb ik me vaak gestoord aan de woekerprijzen en slechte kwaliteit van apparatuur in de branche. Laat dit nu precies de reden zijn dat ik een samenwerking startte met Welltech Benelux 😀. Hier krijg je namelijk wél waar voor je geld. De apparatuur die Tamara aanbiedt is van topkwaliteit, de prijzen zijn eerlijk, er is leuk persoonlijk contact en ze levert topservice.

Zie ik je snel bij WTB?

Liefs, Elize

 Vijf redenen waarom salons onze apparatuur aanschaffen:

1. Betrouwbare innovatieve hoogstaande apparatuur met optimaal resultaat geproduceerd in de EU

2. CE of CE-medische klasse II markering, dus voldoet aan de strengste Europese eisen

3. U krijgt een uitgebreide training bij aankoop

4. Eigen technische dienst en service

5. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

 

Contact gegevens WellTech Benelux